AMERICAN BURGER SOSNOWIEC

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 643 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z American Burger Sosnowiec. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

14 lut 2024 o 18:36 Czas dostawy 2,5 godziny dramat
4 lut 2024 o 21:17 Odradzam zamówienie w tej "knajpie". Dostawa to jakaś kpina, opóźniona. Kurier? Skąd oni go wytrzasnęli? Chłop błąka się po osiedlu, nie umiejąc znaleźć adresu. Jedzenie zimne i wątpliwej jakości. Nigdy więcej!!!
4 lut 2024 o 19:14 Spóźnienie o ponad 30 minut. Frytki zimne, burger na pewno nie amerykański, smakowo 2/6. Ocena subiektywna. Na pytanie kierowcy o spóźnienie starszy pan tłumaczy jak duży dystans musiał pokonać :) Brak przeprosin.
3 lut 2024 o 12:13 Sos to chyba najtańszy z biedronki, obrzydliwy. Reszta składników wrzucona bez pomysłu przez co połowa z nich to ciapa. W budce na bazarze dają lepsze burgery
3 lut 2024 o 3:19 Czas oczekiwania na dwa hot-dogi i frytki ponad 2 godziny. Frytki były zimne, na szczęście hot-dogi dobrze zabezpieczone, były ciepłe i całkiem smaczne.
30 sty 2024 o 22:33 bulka sucha jednoczesnie przemoknieta i spalona skladniki na najswiezsze i najlepsze nie smakowaly i nie wygladaly. duzy minus za brak numeru do restauracji gdy chcielismy dowiedziec sie odnosnie zam. bo bylo sporo opoznione. drugi raz tu nie zjemy.
30 sty 2024 o 13:48 Odnośnie poprzedniego wpisu, zastanawia nas CO? nie leżało obok siebie.......sałata obok sałaty, pomidor obok pomidora, cebula obok cebuli, ogórek obok ogórka, bułka hamburgerowa obok bułki hamburgerowej czy może wieprzowina obok wieprzowiny???
30 sty 2024 o 7:49 Hamburgery bardziej domowe niż amerykanskie. Produkty nie leżały nawet koło tych wymienionych w składzie. Szału nie ma , nic nie urywa .